Hieronder kunt u video’s vinden van recente projecten van 3D Next Level.

Tv-commercial Blokker i.s.m. de Oranjeleeuwinnen en Jan Smit

Voor de tv-commercial van de Blokker mochten wij diverse grote en kleine maskers 3D-printen en afwerken. Dit project was i.s.m. de Oranjeleeuwinnen en Jan Smit ter promotie van de landelijke actie van Blokker die gekoppeld is aan het WK vrouwenvoetbal. Deze opdracht werd gefilmd door onze opdrachtgever 25FPS.

Verkorte TV-commerical Blokker:

Volledige versie TV-commercial Blokker:

Backstage beelden TV-commercial Blokker:

Impressie gehele project:

Spa België

Dit project was in opdracht van Guestcam, ter promotie van de nieuwe smaken van Spa Reine. Dit is het eindresultaat van de campagne. Onze klant maakte een mooi filmpje van het eindresultaat van de Spa Flessen.

In dit project zijn veel verschillende productieprocessen gebruikt. Allereerst hebben we de kleine Spa-flessen in 3D ingescand en hebben we de doppen gedesigned in 3D en alles klaargemaakt voor het 3D-printen. Vervolgens is de Spa-fles geprint op onze Massivit 1800 met de hoogte van 1,5 meter. Hierna hebben we de fles verstevigd om deze 3D-print als mal te gebruiken voor thermoforming. De doppen zijn helemaal geprint in 3D en gespoten in de gewenste kleur. Vervolgens zijn alle delen aan elkaar bevestigd en zijn de originele stickers uitvergroot op de fles geplakt. Onze klant heeft de flessen gebruikt in hun totaal concept met gave verlichting en dit alles maakt het een mooi eindresultaat van deze campagne.

Massivit Video’s

Hieronder kunt u video’s bekijken van voorbeelden die geprint zijn met de Massivit. Deze projecten zijn geprint door buitenlandse bedrijven die ook een Massivit 1800 hebben. Het geeft een goed beeld van wat er mogelijk is met onze 3D-printer.